Чоловічий погляд

Більшість жінок почуваються беззбройними без сумочки. Косметика, дисконтки, ручка, ключі, вологі серветки та інші предмети гігієни, не кажучи вже про гаманець та мобільний телефон – найчастіше жінка і сама не знає, що зберігає її сумочка. Якщо добре поритися в цьому чарівному сховищі, там знайдуться і запасні батарейки, і торішній чек, і десяток папірців з дуже важливими (шкода, забула чиїми) телефонами. Чоловіки жартують, що будь-яких «потрібних прибамбасів» туди влазить більше, ніж картоплі в мішок.

А як щодо чоловіків? Багато хто з них впевнений, що їм сумка ні до чого, адже всі дрібні речі можна скласти в кишені і не обтяжувати себе зайвими предметами. То навіщо ж потрібна чоловіча сумка? Це питання краще поставити жінкам, які втомилися твердити своїм коханим чоловікам, щоб вони не складали в задні кишені своїх штанів портмоне чоловіче, ключі, візитницю, сигарети тощо. Часом усі ці речі набувають таких величезних розмірів, що вигляд у чоловіків із такими кишенями стає далеко не привабливим. Важко уявити собі прекрасну доглянуту жінку, що йде поряд із чоловіком, у якого з усіх кишень вивалюються його особисті речі. Саме, щоб уникнути таких випадків і для комфорту чоловічої половини людства, були придумані чоловічі сумки.

У наш час уже немає нічого дивного в тому, що чоловіки ходять із сумками. Існує безліч різних видів чоловічих сумок, все залежить від сфери діяльності чоловіків, від їхнього бажання, від стилю одягу, від особистих уподобань. Усі чомусь звикли бачити чоловіків лише з дорожніми сумками на плечі. Звичайно, існує безліч спортивних сумок різних розмірів, з якими чоловік може поїхати в подорож, піти в спортивний зал, але ніяк не на ділову зустріч. Якщо Ваш чоловік ділова людина, він їздить на різні переговори, зустрічається з перспективними партнерами і просто веде діловий спосіб життя, то йому потрібна сумка у вигляді шкіряного портфеля. Такі сумки дуже зручні тим, що вони мають безліч перегородок для носіння документів, при цьому є окремі кишені для візитниць, ключів, ручок та інших потрібних речей. Сам портфель має класичну прямокутну форму, шкіряне покриття та ручку для зручного носіння. Найчастіше на портфелях також роблять кодові замки, що дозволяє власнику бути спокійним за збереження особистих документів.

У решті випадків чоловіки воліють купувати сумки, які можна носити через плече. Це дуже зручно та практично. Існує безліч професій, коли чоловік має поєднувати як документацію, так і наявність інструментів на робочому місці. При цьому все потрібно компактно вмістити в одній сумці так, щоб одне одному не заважало, а чоловіків образ залишався привабливим. Для цього й існують чоловічі сумки-листоноші.

Якщо ж Ви хочете прогулятися зі своїм коханим чоловіком містом, то в такому разі йому варто запропонувати звичайну барсетку. Її ще називають аналогом жіночого клатчу. Вона дуже практична та зручна, не призначена для великих документів. У ній дуже зручно носити ключі, мобільний телефон, сигарети. Існує також кілька видів таких барсеток. З ремінцями і без них, на кодових замках, спортивні чи класичні, все залежить лише від власної переваги.

Тому не варто дивитися широкими очима на чоловіків із сумочками. Не варто триматися застарілих стереотипів. Представники сильної статі мають також безліч особистих речей, які потрібно завжди мати при собі. І як це не смішно, але в сумці у чоловіків завжди порядок і чистота, чому ми – жінки могли б повчитися.