Жіночий погляд

Жіноча сумка… Скільки різних жартів вона породжує! Чоловіки сміються з нас, жінок, через любов до сумок. Їм ніколи не зрозуміти, що для нас означає сумка. Чоловіки запитують: "Навіщо жінці потрібна сумка?". Та все життя жінки – в її сумці, адже там ми носимо все, що нам знадобиться. Це чоловіки можуть розсувати все своє добро по кишенях, а у нас гаманцем та ключами справа не обмежується.

У кожної дівчини в сумці завжди лежить мінікосметичка (щоб завжди можна було поправити макіяж), записник (у народі іменована склерозником), цукерки, дрібниця (здавання з магазину), жуйка, дисконтні карти, крем для рук, вологі серветки та ще багато чого …А ще у кожної пристойної дівчини завжди лежить у сумці презерватив та прокладки. Звісно, куди чоловікам зрозуміти нас. Саме тому вони вигадали анекдот про те, що у жінки в сумці є все, крім порядку.

Запитайте, навіщо так багато всього в сумці. Ми не зможемо вам відповісти, тому що й самі не знаємо, але твердо впевнені, що коли-небудь нам все це стане в нагоді. Хоча, заради справедливості, зауважу, що в основному, багатьма речами з сумки ми активно користуємося.

Сумок у жінок багато.

Нафіга чоловікам сумка? Щоб замість телефону тягати все у кишенях.

Сумок у жінок багато. Навіть у найскромнішої панночки хоча б дві сумки. Одна сумка нам потрібна щодня, а інша – для урочистих випадків. І, звичайно, сумка має відповідати нагоді. Наприклад, на фітнес жодна нормальна дівчина не піде з вечірньою сумочкою, обробленою бісером.

По сумці можна багато сказати про її володарку. Причому, не тільки про її смак і спосіб життя, а й навіть про соціальний статус.

Велика сумка. Тут два варіанти. Якщо це модна пляжна сумка, то перед вами дівчина, яка стежить за сучасними тенденціями. А якщо це господарська сумка, то швидше за все перед вами мати великого сімейства. Їй потрібно, щоб у сумку поміщалася булка хліба та два пакети молока. А ще краще, якщо туди влазять і решта покупок. У такої жінки напевно стирчить батон із неосяжної сумки.

Власниці дрібних сумочок, більше схожих на гаманці (за винятком урочистих випадків), жінки вітряні та легковажні. Все, що їм потрібно в сумочці - це телефон і ключі від машини. Все інше їй придбає багатий покровитель.

Середнього розміру сумочки, які носять на руці, видають студенток та дівчат, які нещодавно вийшли заміж та ще не встигли обзавестися авоськами. Зазвичай, якщо у дівчини не надто велика сумка, то крім неї, вона несе ще й пакет, там все, що не помістилося до сумки. У студенток там підручники, а у молодих дружин – продукти. Останні ще не носять усі покупки в сумці, тому що їм хочеться виглядати стильно, а годувати чоловіка чимось потрібно.

Клатчі. Ідеальне рішення для вечора, але вдень часто виглядають безглуздо, особливо у поєднанні з непідходящим взуттям. Навіщо жінці сумка? Це відображення її самої, це друге "Я". Сумок, як правило, кілька, але кохана все ж таки одна.

Багато говорить не тільки розмір і фасон, а й колір сумки.

Чорний. Це класика, яка підходить під багато нарядів, окрім хіба що літніх… Тому його обирає більшість жінок. І взуття підібрати під чорну сумку набагато легше. Хоча зараз тренд – різне за кольором взуття та сумка, багато хто дотримується старого принципу.

Світлу сумку вибирає педантична натура і любляча у всьому порядок.

А ось червону, зелену чи синю сумку вибере дівчина, вільна від забобонів і не залежна від чужої думки. Бо така сумка привертає увагу не лише до себе, а й до своєї господині.

Так що залиште спроби зрозуміти слабкість жінок до сумок. Жінки не питають, навіщо їм сумки, вони знають, а чоловіки ніколи не зрозуміють нерозривного зв'язку між сумкою та її власницею!